In ons atelier in de Wollestraat te Brugge worden al jarenlang kwalitatieve, handgemaakte koekjes gebakken volgens onze eigen authentieke recepten.
Met meer dan 40 verschillende soorten is het een succesverhaal dat aanslaat bij zowel de lokale Bruggelingen als bij toeristen van over de hele wereld.
Wij zetten ten volle in op expertise, vakmanschap, ambachtelijkheid en lokaliteit waarbij we zoveel mogelijk samenwerken met plaatselijke partners.
Dit doen we op een transparante manier (open atelier), zonder gebruik van kleurstoffen of kunstmatige aroma’s en met een aanbod dat quasi dagelijks wordt afgestemd op de vraag van onze klanten en op de periode van het jaar.

U vindt hier zowel de lokale Brugse specialiteiten zoals de Brugse kasseien, kletskoppen en speculoos maar maken ook andere traditionele lekkernijen zoals bokkenpootjes, zandkoekjes en peperkoek.
Daarnaast bereiden wij ook onze eigen speculoos-en chocopasta en bieden we een klein assortiment Belgisch lekkers aan uit andere artisanale ateliers dan het onze,
waaronder de BIO speculoos van La Confiance.
Ook voor geschenken of maatwerk (bv gepersonalisserde koekjes), naar ieders smaak en budget, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom vrijblijvend binnen en zie hoe bakker Hugo, met liefde voor zijn vak, het deeg kneedt en onze koekjes bakt ... en snuif de heerlijke geur op!

Neem voor meer info of vragen zeker een kijkje op www.maisonlaconfiance.be